csütörtök, 21 január 2021

Gyermektáborok

 

BALATONSZEPEZD

A balatonszepezdi Ifjúsági és Gyermektábor közel 6000 m2 területen, a 2006-ban megszépült balatoni strandtól kb. 250 m-re várja a táborozni vágyókat.

Elhelyezés: 13 db különálló, egyenként 8 fő befogadására alkalmas kisház áll rendelkezésre. A szobákban emeletes ágyak (ágynemű, szekrény). Különálló épületben leány és fiú vizesblokk (zuhanyzó, WC). Kísérők részére a tábor területén külön épületben, 4 szobában tudunk elhelyezést biztosítani.

Egyéb szolgáltatások: Sportolási lehetőség a tábor területén (sportpálya). Társalgó plazmatévével (DVD lejátszó), csocsóval, ping-pong asztallal. Tűzrakóhely, padok. Strandolási, túrázási lehetőség a táboron kívül.

Étkezés: főszezonban melegkonyha a tábor területén

Parkolási lehetőség: zárt udvarban

Látnivalók: Balatonszepezd kedvelt északi parti üdülőhely. Révfülöptől északkeletre a kitűnő borokat termő Öreghegy lábánál fekszik. A közelben található a Káli medence, amely kiválóan alkalmas kirándulásra, kerékpártúrázásra. Balatonszepezd felett 300 m magas hegyek emelkednek, ahonnan szép a kilátás a Balatonra.

 

Főszezon: június 16 - augusztus 20.

TÁBOR NYITVA TARTÁS: június 15 - augusztus 31

 

Szolgáltatási díjainkról és a helyfoglalásról további felvilágosítást a 74/510-422-es számon Vaszari Ildikónál, vagy személyesen a 7100 Szekszárd, Bezerédj u. 2. szám alatt kérhet.


 

 

FADD-DOMBORI

Szekszárdtól mindössze 25 km-re, a Duna 14 km hosszú holtága mellett elhelyezkedő Fadd-Dombori üdülőfalu, a megye egyik legszebb és legnépszerűbb üdülőhelye. A Fadd-Dombori Gyermektábor 9000 négyzetméteres, kellemes hangulatú nyaralóhely.

Elhelyezés: szállás faházakban 4-6 fős szobákban (emeletes ágyak szekrények, ágynemű). Különálló épületben vizesblokk (zuhanyzó, WC). Kísérők részére a tábor területén külön épületben tudunk ellátás biztosítani (egyszemélyes ágyak, ágynemű, szekrény).

Közös társalgóban TV, csocsó.

Egyéb szolgáltatások: A táborban sportolási lehetőség (foci, röplabda, ping-pong).

Étkezés: a tábor területén étterem és büfé működik, ahol napi háromszori étkezést tudunk biztosítani. Előzetes egyeztetés esetén szabadtéri főzés is megoldható. 
Parkolási lehetőség: zárt udvarban

Látnivalók: Tolna megye legnagyobb horgászvize a Dombori holtág. A 161 hektáros terület elsősorban óriásharcsáiról híres. A faddi és tolnai Duna-holtágak 30 km hosszúságban bejárhatók, hosszabb kajak és kenu túrákra is alkalmasak.

 

Főszezon: június 16 - augusztus 20.

TÁBOR NYITVA TARTÁS: június 15 - szeptember 15

 

Szolgáltatási díjainkról és a helyfoglalásról további felvilágosítást a 74/510-422-es számon Vaszari Ildikónál, vagy személyesen a 7100 Szekszárd, Bezerédj u. 2. szám alatt kérhet.SÖTÉTVÖLGY


A Sötétvölgyi Gyermektábor Szekszárdtól 12 km-re tájvédelmi körzet határán, 3 hektáros horgásztó közelében, elhelyezkedő kellemes hangulatú tábor, amelyben 92 fő gyermek és 11 fő felnőtt egyidejű elszállásolását tudjuk biztosítani.
Elhelyezés: a szállás különálló, 2-3 és 6-8 ágyas faházakban biztosított. Emeletes ágyak (ágynemű+szekrény). Külön vizesblokk (zuhanyzó, WC).

Étkezés: a táborban melegítő konyha működik, előzetes egyeztetés esetén napi háromszori meleg étkezésre is van lehetőség.


Egyéb szolgáltatások: akadálymentesítés (rámpák az épületek előtt, külön szociális blokk). Sportolási lehetőség (ping-pong, kosárlabda).


Parkolási lehetőség: a tábor mellett.Látnivalók: erdei séták, jó levegő, egyedülálló növény- és állatvilág várja a táborba érkezőket. Az erdő lábánál fekszik a Sötétvölgyi tó, mely szabadon látogatható.

 

Főszezon: június 16 - augusztus 20.

TÁBOR NYITVA TARTÁS: május 15 - október 15

 

 

Szolgáltatási díjainkról és a helyfoglalásról további felvilágosítást a 74/510-422-es számon Vaszari Ildikónál, vagy személyesen a 7100 Szekszárd, Bezerédj u. 2. szám alatt kérhet.