kedd, 11 augusztus 2020

 KÖZLEMÉNY

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

                                   

Értesítjük Önöket, hogy a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ez év 42. hetén, a 2015. október 12-ével kezdődő héten megkezdi a távhőszolgáltatási számlák kézbesítését.

 

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal honlapján tette közzé azon határozatát, amelyben visszavonja az Alfa Nova Kft. távhőtermelői és távhőszolgáltatási engedélyét is.

 

A határozat kötelezi a korábbi Engedélyes Alfa Nova Kft-ét, hogy működjön együtt a távhőtermelői engedéllyel rendelkező Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.-vel, mint a Új Termelői Engedélyessel annak érdekében, hogy a távhőtermelés folyamatossága biztosított legyen.

 

Az együttműködési kötelezettség kiterjed az eszközök átadására és a tüzelőanyag beszerzésével együtt járó elszámolásokra is.

 

A határozat egyértelműen kimondja, hogy az Engedélyes Alfa Nova Kft. jogosult és köteles – a határozat kézhezvételétől számított 30 napon belül – a 2015. augusztus 19. 6.00 órai időpontig vagyis a tényleges szolgáltatás nyújtásának időpontjáig terjedő időszakra vonatkozó elszámoló számlák elkészítésére és az esetleges visszafizetésekről gondoskodni.

                                                                                                      

 

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.