kedd, 11 augusztus 2020

Közlemény

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Szekszárd MJV területén 2015. augusztus 18. napjától a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást.

 

A melegvíz- és távhőellátás folyamatos, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. a jogszabályok szerint működik és végzi a szolgáltatást a megyeszékhelyen. Minden ezzel ellentétes, zavartkeltő információ téves és minden valóságalapot nélkülöz.

 

Mivel az Alfa Nova Kft. nem végez távhőszolgáltatást 2015. augusztus 18-tól, minden ezt követő időszakra vonatkozó számlát jogosulatlanul bocsátott ki.

 

Minden kedves ügyfelünket kérjük, hogy az Alfa Nova Kft. által küldött szeptemberi számlát ne fizessék ki, és azt, valamint az Alfa Nova Kft. által törvénysértő módon kipostázott 2014-2015. évi fűtési szezon elszámolószámláit vagy azok fénymásolatát szíveskedjenek behozni a
Szekszárd, Sárvíz u. 4
ügyfélszolgálati irodánkba ügyfélfogadási időben.

 

A fentieket követően, az arra jogosult ügyfeleket, akiknek túlfizetésük van, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ez év végig kompenzálni fogja, hogy semmiféle kár ne érje a távhőszolgáltatást igénybe vevő lakosságot.

Akiknek az elszámolószámla alapján tartozásuk van, nekik azt be kell fizetni. Azonban, amennyiben vitatják a fizetendő összeget, akkor azt az Alfa Nova Kft. felé kell jelezniük.

 

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyfélszolgálati irodájának telefonos elérhetősége megváltozott.

Hiteles és korrekt tájékoztatást az alábbi telefonszámokon kaphat:

74/684-400, 74/684-401, 74/684-402, 20/ 372 8389

 

Minden kedves ügyfelünket arra kérünk, hogy a félreértés és a duplán fizetés elkerülése érdekében figyelje az önkormányzat és a Vagyonkezelő Kft. tájékoztatóit.

Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

 

                                                                           Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.