csütörtök, 21 január 2021

KÖZLEMÉNY

 

Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. augusztus 18-i testületi ülésén egyhangú döntést hozott arról, hogy azonnali hatállyal megszünteti Szekszárd városi távfűtő rendszer működésére létrejött vállalkozási szerződést az Alfa Nova Kft-vel.

 

Ezzel egy időben a Közgyűlés úgy döntött, hogy Szekszárd város területén a jövőben a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást.

 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az Alfa Nova Kft. 2015. augusztus 18. napjáig jogosult számlát kibocsátani. Ezért az általuk egész hónapra kibocsátott számlának, az időarányos részét 60%-át fizessék csak ki az Alfa Nova Kft-nek, a fennmaradó időszakról már a Vagyonkezelő Kft. fog számlát küldeni.

 

Az Alfa Nova Kft. a továbbiakban nem jogosult számla kibocsátására, azt senki ne fizesse be! 2015. augusztus 18-át követő időszakban kizárólag a Vagyonkezelő Kft. jogosult a távhőszámlák kibocsátására. Kérjük minden ügyfelünket, hogy akik a távhőszolgáltatási díjat számlavezető bankjuk megbízásával havonta átutalással vagy csoportos díjbeszedés útján teljesítik, kérjük, hogy a megbízásukat haladéktalanul vonják vissza.

 

Az Alfa Nova Kft. Szekszárd Város távhőrendeletét megsértve nem küldte ügyfeleinek határidőre a 2014-2015. évi elszámolószámlát, az ezekkel kapcsolatos teendőkről későbbiekben külön értesítjük fogyasztóinkat. Az Önkomrányzat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a szolgáltatóváltás miatt senkit ne érjen semmiféle anyagi hátrány.

 

A továbbiakban a helyi újságokban, televízióban, rádióban szórólapokon és plakátokon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

 

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.