csütörtök, 21 január 2021

Üzletek, raktárak, irodák

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft kezelése alá tartozik számos önkormányzati tulajdonban lévő, városközponti, frekventált elhelyezkedésű iroda, üzlethelyiség, valamint centrumhoz közeli raktár, műhely és több mint 150 garázs. Ezek alapterülete és infrastrukturális ellátottsága változó, így képesek garay10dmegfelelni a legkülönbözőbb bérlői igényeknek. Szekszárd város vezetése ingatlanjait kizárólag bérleti konstrukció keretében kívánja hasznosítani, azok megvásárlására nincs lehetőség.

Az ingatlanok kihasználtsága megközelíti a 100 %-ot. A kiadásra váró helyiségek a helyi írott és elektronikus sajtóban kerülnek meghirdetésre, a pályázatokat a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft-hez kell benyújtani. A bérleti szerződések általában határozatlan, de maximum 5 éves időtartamra szólnak, a szerződés megkötésekor kaució befizetése is szükséges. A kaució összege és a felmondási idő természetesen arányban állnak egymással.
2012-től a Vagyonkezelő Kft hatáskörébe került a Szekszárdi Ipari Parkiparipark1
Kft feladatainak ellátása is. A volt Honvédségi Raktárbázis helyén kialakított mintegy 50 hektáros ipari park területen lévő raktárak, műhelyek, épületek jelenleg leginkább a helyi és környékbeli mikro- és kisvállalkozások munkáját kívánják megkönnyíteni. A kedvező bérleti konstrukciók segítik a vállalkozások megerősödését, növekedését. A 2009-ben elvégzett több mint 500 millió Forint összegű infrastruktúra beruházás eredményeként jelentős közműfejlesztés valósult meg a területen. 
A Szekszárdi Ipari Parkról bővebben itt olvashat: www.ip-szekszard.hu